top of page

B  i  o  g  r  a  f  i  e  s :

Mès de 25 anys d’experiència professional avalen la seva trajectòria com a intèrpret en tots els àmbits de la música clàssica.

Ha rebut classes de prestigiosos mestres com D. Russell, J. Tomàs, J. L. Rodrigo, L. Brouwer, A. Pierri, Pepe Romero, etc… També amplia la seva formació amb estudis de Direcció orquestral, Musicologia (Univ. Autòn. de Barcelona) i interpretació en diferents estils i especialitats  musical.

Fundador i Director de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona. Realitza una important tasca pedagògica com a Professor al Conservatori Superior del Liceu i també amb col.laboracions regulars a importants centres d’arreu del mon (“Instituto Superior de Arte de Cuba”, “Universidad Nacional de Colombia”, “Conservatori Tchaikovsky” de Moscou, etc.).

La seva feina al cap davant de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona està reconeguda arreu del món i ha estat nominat  Director convidat de la ”European Guitar and Mandolin Youth Orchestra”. Ha tingut l’honor de dirigir el debut de l’Orquestra Catalana de Guitarres”, a l’Auditori de Barcelona (març 2009), amb 250 guitarristes de tota Catalunya.

Regularment forma part de jurats en certàmens i concursos internacionals.

Desenvolupa una intensa activitat concertística, tant de solista com de música de cambra i amb orquestra. La seva discografia inclou sis CD’s d’una gran acollida comercial.

Ha efectuat nombrosos concerts i enregistraments per a ràdio i televisió a tota Espanya i altres països d’Amèrica, Àsia i Europa; en prestigiosos auditoris de ciutats com Moscou, L’Havana, Bogotà, Santiago de Xile, Bombay, París, Roma, Caracas, Lisboa, Frankfurt, Viena, Londres, N. York, S. Francisco, Pekin, Shangai, etc...

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mestre Sergi Vicente

Mestre Manel  Garcia
 Mestre Thibaut Garcia
 
 
 
Thibaut Garcia, neix a Toulosse de Llenguadoc a França, i comença a tocar la guitarra a l'edat de set anys. Els seus orígens espanyols li donan una influència real a la seva manera de pensar. Va estudiar a Toulosse, on va obtenir el seu diploma de música de Cambra a la classe de Renaud Gruss i el diploma de guitarra amb la menció d'honor a la classe de Paul Ferret. Als setze anys entra a el Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse París (CNSMDP) fent estudis amb Olivier Chassain amb qui va obtenir la seva llicenciatura amb els honors. Tambè fa classes particulars amb Judicael Perroy.
Thibaut  ha guanyat 21 premis internacionals com:
-1r Premi del concurs internacional de GFA, Oklahoma City (U.S.A) 2015.
-1r Premi del concurs internacional "Jose Tomas" (Espanya) el 2014.
-1r Premi del concurs internacional de Sevilla (Espanya) el 2013.
-1r Premi del concurs internacional "Terra Siculorum" (Romania) 2013.
-1r Premi del concurs internacional "Ana Amalia", Weimar (Alemanya) de 2011.
-1r Premi del concurs internacional "Valle de Egues" (Espanya) 2008.
Etc...
Thibaut ha actuat per la francesa TV Mostra el «la boîte à musique» per France 2, convidat pel músic Jean-François Zygel i actuaran a France Musique a desembre 2015 en programm Gaëlle Le Gal. Va rebre la distinció de «filleul» de l'Acadèmia Charles Cros
Ha sigut convidat a tocar per  tot el món (França, Espanya, Anglaterra, Alemanya, Romania, Hongria, Canadà, Estats Units, Brasil, Grècia, Argentina, Mèxic, Rússia, Xina...
Mestre Carlos Gass
Carlos Gass va nèixer a València en 1958. Va estudiar guitarra al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, on va obtenir els Premis d' Honor de Grau Mitjà i Grau Superior. Més endavant es va començar a especialitzar en la interpretació musical amb instruments de corda polsada del renaixement, el barroc i l'època romàntica, amb instruments com ara la viola de mà, el llaüt barroc o la guitarra romàntica, entre d'altres.
 
 
 
Va ampliar els estudis de guitarra amb el mestre José Luis González, i també  ha rebut classes magistrals de concertistes com ara Hopkinson Smith, Paul O’dette, Miguel Barberá, Roberto Aussel i Abel Carlevaro, entre d'altres, així com també s'ha format als cursos d'estiu a la Academia musical Chigliana de Siena.
És cofundador del trio Carmina Instrumentis, especialitzat en la música dels textos de Cervantes. Com a solista de viola de mà i llaüt (renaixentista i barroc), ha fet recitals en diversos escenaris d'Espanya, Portugal, Líban i Grècia, tot col·laborant amb diferents institucions i fundacions.

Paral·lelament a l'activitat musical i l'estudi del repertori de diferents èpoques i estils, Carlos Gass ha desenvolupat una important tasca com a luthier d'instruments de corda polsada que ha estat reconeguda amb el I Premi Empresa Jove de l'Ajuntament de València. També ha realitzat diverses mostres i exposicions dels seus instruments, d'entre les quals destaquen les del Palau de la Músca de València, la de La casa de l'oli a Vila-real i la de la Fira Intermusic. Els seus instruments són utilitzats per nombrosos artistes amb els quals realitzen recitals i gravacions per tot el món.

En 2016 l'editorial Huerga i Ferro va publicar la seua novel·la titulada Apoteosis de Charlie Peiró, que va presentar en la Fira del llibre de Madrid eixe mateix any

 
 
Manel Garcia va estudiar a l'acadèmia de música Crescendo, Conservatori del Bruc, i Conservatori del Liceu, tots ells a Barcelona. També va estudiar al Conservatori de Badalona, ​​i al Conservatori Salvador Seguí de Castelló on va obtenir la seva llicenciatura. Va realitzar també classes de perfeccionament a l'acadèmia de música Luthier, a Barcelona, i màster class amb 
 
​​
 
Piero Bonaguri (antic alumne de Andrés Segovia), Carles Trepat, i Jose Tomás. Al llarg de la seva trajectòria ha tingut així mateix l'oportunitat d'estudiar amb compositors de la talla de Jaume Torrent, Emilio Calandín, Alejandro Civilotti, o Ana Cazurra, havent tingut igualment  el privilegi de tenir entre els seus professors d'instrument a Sergi Vicente, Sadahiro Otani, Isabel Agut, Manuel Gonzalez i Dalibor Majdenic entre d'altres. Com a compositor te més d'una cinquantena d'obres que inclouen preludis, sonates, concerts, trios, duos, estudis, pavanas, nocturns, fantasias, etc .
Va realitzar estudis de filosofia i formació humanística. Actualment combina la docència amb la composició i els concerts, fa el seu doctorat en composició a la Universitat d´Aveiro (Portugal), i és director i fundador del Festival Internacional de Guitarra Clàssica de Vallirana.
bottom of page